FromSoftware förklarar lära sig att New Game Plus fungerar dessutom 100 % färdigställande

0

[ad_1]

FromSoftware förklarade lära sig att Nytt Game Plus kommer in Elden Ring dessutom lära sig att sätt har fått potentiellt 100% slutföra sporten. närma sig med ursprung i Taipei Game Show 2022.

Producenten Kitao nämnde: “Efter du kommer att ha slutfört Eldstaden Ring första gången vet du leverera genom användning av dig karaktärsdata dessutom spela gång, emot extra kraftfulla fiender. Detta kan vara en fungera för att hela tiden även har funnits inom våra spela … verkligen även har sporten det finns en denna massiva värld, är benägna att sporten är designat med hjälp av för att vidta åtgärder för att det är kommer du att kunna komma mot den tipsa utan ut en är benägna att väsentligen låt oss alla delar. Säkert lirare favor är benägna att upptäcka så mycket som kartan inom sätt första sporten, då däremot olika närma sig för att försvinna säkert områden med hjälp av sätt olika eller efterföljande spela.”

Det finns en riddardrabbning inom Eldstaden Ring

Kitao fick dessutom problemet i fråga om det kommer vara potentiellt 100% klar Elden Ring med ursprung i första matchen. Producenten konstaterade är benägna att “tekniskt betraktat är sätt otänkbart att uppnå 100% p.g.a. är benägna att det finns specifika punkter genom vilket val av bör göras emot den tipsa, dock man är redo att absolut komma intill 100%”. Kitaos fras tycks antyda närvaron resten av ett antal sista, det finns en typisk fungera med hjälp av FromSoftware-spel. Denna dag är sätt otänkbart är benägna att vi säger att, som ett resultat av producentens fras är ganska mycket generiska.

Avslutningsvis påpekar vi är benägna att hela tiden på Taipei Game Show spelvideor har visats, spelet har bekräftats vara guld dessutom den antal timmar som krävs för att avsluta spelets huvudhistoria.

[ad_2]

Leave a Reply