Ahsoka, Mary Elizabeth Winstead inom rollistan inom TV-serien på Disney +

0

[ad_1]

Ahsoka, den TV-serier utspelar sig inom universum Stjärnornas krig, närma sig är benägna att undersöka närvaron resten av Mary Elizabeth Winstead inom rollistan via Rosario Dawson, för att för att vi alla vet att närma sig är benägna att spela rollen för att huvudpersonen.

Star Wars: Ahsoka är på väg att gå i produktion att tillägga mest sannolik representerar inträdet resten av Winstead en av många det föregående paret av detaljerna tidigare än du kan startar omfattande som kan att vägleda mot de som exakta återupptas resten av showen.

absolut är benägna att minnas skådespelerskan anger orsak rollen för att Ramona blomsterarrangemang inom Scott Pilgrim vs. Världen, å andra sidan inom sin yrke spelade Winstead dessutom inom Gemini Man via Will Smith, Birds of Prey att tillägga Kate, det finns en actionfilm hon utför inom. Det är det men för att inte klart personer hennes en personlighet skulle vara inom Ahsoka.

Mary Elizabeth Winstead

Kollektivt via henne att tillägga förr pratade om Rosario Dawson, inom serien vi upptäcker att vi dessutom Hayden Christensen inom rollen för att Anakin Skywalker, mest sannolik inom samband via tillbakablickar och ej inom skorna på Darth Vader.

kommer till och med Natasha Liu Bordizzo inom rollen för att Sabine Wren, dessutom det finns en figur baserad på Star Wars animerade universum, att tillägga Ivanna Sakhno som kan är benägna att spela det finns en men oannonserad funktion.

[ad_2]

Leave a Reply