variation av timmar med tanke på avsluta huvudintrigen avslöjad resten av FromSoftware

Lära sig att länge varar som Den Elden ring? FromSoftware svarade på den den här typen problemet hela Taipei Game Show 2022. Det finns en gruppmedlem avslöjade är benägna att, baserat på uppskattningar, variation av timmar för att krävs med tanke på avsluta spelets den som huvudhistoria är ca 30. Varaktigheten förbättrar självklart i fråga om dig när du beslutar dig med tanke på upptäcka de som sekundära områdena.

Sammanfattning, det är det producenten för att kommunicera Yasuhiro Kitao. Genom det finns en intervju förklarade Kitao är benägna att de som 30 timmars spela för att krävs med tanke på avsluta handlingen Den eldstaden Ring de kommer utvecklas till en betydande mängd fler i fråga om sekundära områden samt den öppna världen dessutom utforskas. Såväl som bekräftar som är benägna att som ett resultat av det är det ett hårt spela närma sig som exakta antalet timmar att utvidga som ett resultat av det kommer råka fastna hantera säkert chefer hela det finns en ett tag. Kitao säger är benägna att som jämnt närma sig är benägna att förmedla “ett antal dussin timmar” lång sikt är benägna att undersöka finalen.

Ivrig spelare för att även har provat Nätverkstest ifrån Den eldstaden Ring dom kan verifiera är benägna att som övertagande ett par minuter för att lyckas med den obligatoriska delen resten av handlingen, en gång du effektivt når den öppna världen, dock är benägna att upptäcka så mycket som regionen inom betan övertagande som timmar samt timmar. De som själsliknande pressar spelarna för att söka runt inom varenda skrymsle efter hemligheter och tekniker samt användbara till saker, så vi är de säkra på är benägna att de som flesta följare närma sig är benägna att undersöka krediterna i form av större än 30 timmar.

Kitao bekräftade dessutom är benägna att älskare resten av “lore” typiska med hjälp av FromSoftware-spel närma sig du kommer att behöva en betydande mängd för att hitta inuti Den eldstaden Ring, som ett resultat av det finns flera fler till saker inom på detta nya reseadministratörer än inom Dark Souls-serien.

Äntligen påminner vi i fråga om är benägna att a video som samlar alla gameplay-trailers som visas på Taipei Game Show 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

thirteen + seven =