Sea of ​​​​Thieves, Rare tillkännager Preview Event 2022: datum dessutom ett tag

Hav resten av tjuvar närma sig är benägna att låt oss titta på presentationen resten av sätt nya innehållet för att del av Förhandsgranska event 2022, Dessutom Exceptionell meddelat datum dessutom ett tag montering: det kommer äga rum den 27 januari kl. 19.00, italiensk ett tag.

Är redo att totalisera säljer över 5 miljoner exemplar på Steam även om de som ingår inom listan genom Xbox Game Pass, Sea of ​​​​Thieves lovar ännu mer ambitiöst nytt innehåll dessutom genom eventet närma sig vi ha förmågan att kontrollera vad det är det.

“Vi avslöja vad nu har vi en inom beredskap anger orsak inom 12 månader dessutom ger dig ett exklusivt smakprov på vad kommer du att kunna förutse dig Det efterföljande säsong resten av Sea of ​​​​Thieves and beyond”, påstås sätt inom videon under.

“Följ oss live Youtube dessutom gå genom användning av inom diskussionen i fråga om Twitter en gång vi spårar det finns en ett sätt hela genom hela rafflande reseadministratörer ha förmågan att uppleva 2022.”

“Det är det en komplett kista full resten av nytt innehåll material för att hitta, så vara säker på att gå genom användning av oss ​​genom Sea of ​​​​Thieves Preview Event 2022!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × five =