The Legacy of Thieves, kommer du att kunna överföra besparingarna ifrån PS4 åt PS5

Det framstår som Uncharted: Collecting – Legacy of Thieves är menat tenderar att stödja lastsköld resten av räddningsaktioner ge henne PS4-versioner resten av game åt PS5-versioner i hela, bunten, därefter närma sig sätt tenderar att vara potentiellt tenderar att hålla det uppe gör alla dina game att tillägga håll framstegen olåsta på PS4 även inom bunten på PS5.

Vi påminner dig i fråga om inom paketet Uncharted 4: A Thief’s End Att tillägga Uncharted: The Lost Legacy, både remastrad att tillägga kan erhållas inom det finns en den som ett svar genom användning av korrektioner tillämpade med hjälp av PS5 mellan upplösning att tillägga bildhastighetsökning, 3D-ljud att tillägga hjälper med hjälp av DualSense. Alla delar kommer till och med snabbt på PC.

Kontra vad för att hände genom användning av de som första titlarna för att fick “det följande gen-behandling” ifrån PS4 åt PS5, vet du inom sätt den här typen fallet att omedelbart överföra dina ekonomiska besparingspunkter för att gjorts på den 2 spelen inom höra sig för ifrån PS4 åt PS5, för att det är du ej närma sig tenderar att förlora något. uppnåddes föregående hela genom tenderar att växla mellan konsoler.

Ifrån lanseringen närma sig sätt tenderar att vara potentiellt tenderar att importera räddningen ifrån föregående variationer, såväl för att troféerna för att erhållits föregående, {på liknande sätt} för att vi dessutom även har betraktat med hjälp av Ghost of Tsushima: Director’s Cut. Dessutom är det potentiellt tenderar att uppgradera omedelbart ifrån PS4-versionerna resten av spelen åt PS5-biblioteket gentemot det finns en kostnadsformat 10 euro med hjälp av proceduren att tillägga just just nu märkte vi motionen i fråga om du kommer att behöva titeln kl lägsta möjliga pris för tillfället.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five + two =