det finns en video genom användning av Tom Holland för att pratar i fråga om stunts

De som en film ifrån Outforskad kommer att få låt oss Tom Holland springa något hämma alldeles spektakulärt, för att den barnen skådespelaren förklarade hela den mest uppdaterade videodagboken publicerad resten av Sony.

Kraschen på flygplanet det helt en av många de som tuffare sekvenserna med hjälp av Holland, för att pojken nämnde tenderar att pojken använde 5 veckor i ett försök att fotografera scenen, vanligtvis förbli upphängd till minst en topp resten av trettio meter.

Ansluts ytterligare det finns en kabelskådespelaren kastades, snurrades inom luften att tillägga ganska mycket olika en alltför stor mängd spektakulära manövrar, för att hela definitivt närma sig tenderar att bidra ytterligare att erbjuda film den effekt man är redo att förutse sig resten av det finns en transponering resten av Naughty Dog-spelet.

Uncharted närma sig tenderar att göra sin debut på italienska biografer 17 februari, någon dag förra än inom Förenta staterna. Inom film medverkar även Golv Wahlberg för att Victor “Sully” Sullivan, Antonio Banderas (Moncada), Tati Gabrielle (Braddock) att tillägga Sophia Taylor Ali (Chloe Frazer).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × 2 =