video med hjälp av oss samman genom användning av skådespelarna inom PS4- men även PS5-spelet

Guerrilla Games men även PlayStation Studios även har lanserad det finns en ny video- tillägnad Horisont Förbjudet Väst. Den nya film tillåta oss är benägna att träffa skådespelaren för att väcker PS4- men även PS5-spelkaraktärer åt liv, den 18 februari 2022.

Inuti Horizon Forbidden West närma sig vi ha förmågan att möta bland annat nästa personligheter:

  • Aloy – spelad av Ashly Burch, är huvudpersonen
  • Sylens – spelad av Lance Reddick, är det finns en allierad så dessutom det finns en fiende åt Aloy
  • Varl – spelad av John MacMillan, är det finns en tidigare allierad åt Aloy
  • Erend – spelad av John Hopkins, är det finns en tidigare allierad åt Aloy
  • Kotallo – spelad av Noshir Dalal, är Aloys nya allierade
  • Tilda – spelad av Carrie-Anne Moss, är det finns en mystisk en personlighet

Den sju min långa videon med hjälp av Horizon Forbidden West oss {en blandning av} spelscener men även framför det hela bakom-kulisserna-sektioner. De som antal skådespelarna presenterar sina karaktärer med hjälp av oss men även förklarar deras personinkomst men även mål som.

Ett av de som mest viktiga men även väsentligen den mest erkända namnen är tydligt Carrie-Anne Moss, väsentligen den mest känd med hjälp av sin funktion inom Matrix för att Trinity. Carrie-Anne Moss som erbjuds ändå för att inte inom den den här typen videon, mest sannolik dessutom som ett sätt att hennes en personlighet ändå är mystisk men även utvecklingsteamet för att inte önskade att förutse med hjälp av en hel del huvudpunkterna i fråga om den.

Vi alla vet att dessutom är benägna att vi i hela, skådespelarna inom Horizon Forbidden West närma sig du kommer att behöva är benägna att stöter på Angela Bassett, inom rollen för att Regalla. Skådespelerskan kan också vara känd med hjälp av sin funktion för att T’Challas mamsen inom Black Panther. Regalla skulle vara en av många Aloys motståndare: hon definieras för att det finns en livsfarlig men även målmedveten krigare. Kvinnan närma sig är benägna att vilja avsluta Carjas regeringstid.

Kommer du att kunna dessutom låt oss det därefter storytrailers, nya bilder och nyckelkonst distribueras av Sony.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × 2 =