Digital Foundrys utvärderingsdestination säger tenderar att “det är det superb”, den här typen är de som största inställningarna

Alex Slaget på Digitalt gjuteri även har avslöjat det finns en utvärderingsdestination resten av PC-version resten av God of War, säger att som är osannolikt. Som pekade dessutom ut de som största grafikinställningarna tenderar att för att använda sig av genom användning av sporten. Den här typen är alla de huvudpunkterna.

Till att börja med, Battle of Digital Foundry berömmer de som grafikinställningar för att finns tillgängliga inom God of War på PC. Den den som avsaknaden det är det FoV, för att jag skulle inte ha varit komplicerat tenderar att placera kommer in p.g.a. med kameran inom sporten, hela tiden inom rörelse. Som påstås då tenderar att Nvidia Reflex stöds samt på detta leder till inom det finns en lägre på 11 ms resten av ingångsfördröjning genom användning av DualSense.

Uppladdningar ytterligare PC kan också vara en betydande mängd rusar, tydligt dessutom vi litar på att på vilken datorutrustning för att används. Nyckeln skillnaden är ändå relaterad ytterligare bildkvalitet samt för att ta bort schackbräde-renderingen resten av PS4 Professionell / PS5. De som grafiska artefakterna även har på grund av detta faktum försvunnit inom PC-versionen resten av God of War. Med TAA samt DLSS hyllas dessutom, under vilket den på ett tag ser ut fungera bra.

På tal i fråga om grafiska framsteg resten av sporten, Digital Foundry berömmer skuggorna resten av största standarden, de som väsentligen den mest detaljerade polygonala mönstren, minsta möjliga pop-in, den överlägsna omgivande ocklusionen, kvaliteten på dimman, den minskade aliasingen samt den högsta kvaliteten på skärmutrymmesreflektioner (ta reda på hur man något för att på något sätt används ). Texturerna även har dessutom förbättrats, genom användning av stöd av ett högre anisotropt filter dessutom.

Som definierade av den anledningen som tenderar att hela genom tenderar att minskar skuggkvaliteten ifrån Extremt ytterligare High effektivitetsklänning accelerera genom användning av 48 %. Reflektioner kan också vara komplexa {att hantera}, så i fråga om du förflyttar dig ifrån Extremt+ ytterligare Extremt kommer att få du kan +9% inom effektivitetsklänning, genom användning av +16% borde du byter ytterligare High. Battaglia rekommenderar dessutom tenderar att du väljer att Autentiska anger orsak atmosfäriska effekter samt Överdriven anger orsak omgivande ocklusion. På så tillvägagångssätt kommer att få du kan det finns en grafik överlägsen konsolens, så genom användning av ändå legitim effektivitetsklänning.

Som påstås ändå tenderar att VRAM skapar bekymmer genom användning av God of War på PC. Hemmahörande i inte mindre än att 4 GB, citerar ytterligare 7,2 GB genom användning av {inbyggd} 4K-upplösning nås. Så att begränsa problemet förstår du minskar texturkvaliteten ytterligare Autentiska. Via det finns en RTX 2060 försvarar dessa situationer tenderar att bibehålla överdriven effektivitetsklänning. Digital Foundry föreslår tenderar att man utför inom 1440p genom användning av ett sådant grafikkort eller det finns en AMD Radeon RX 5700.

För de som utför genom användning av Åldern GPU:er, det återfinns en fara tenderar att för att inte behålla 60 FPS på 1080p inom alla de lägen, så det är det något ökad än Santa Monicas förutspådda 1080p samt 30 FPS. Radeon RX 580s ser ut ändå ha fler bekymmer – det finns en kraftfullare CPU försvarar ytterligare för att begränsa för dem, i rad med Battaglia.

Via det finns en Ryzen 5 3600, når bildhastigheten 100-120 FPS. Via det finns en Core i9 10900K, God of War lyckas {upprätthålla} 160 FPS. Som finns ändå säkert ställen under vilket sporten även har säkert bekymmer, samt Ryzen hänger för att inte riktigt genom användning av inom 60 FPS, då istället i9 förebygga med ett syfte att hänga genom användning av inom 120 FPS. För att skära ner kvaliteten på skuggor samt sänker prestandaproblem. I grund och botten, säger Digital Foundry, har du antagligen det finns en RTX GPU är sätt hela tiden duktig tenderar att för att använda sig av DLSS, vilket gör tenderar att det finns en RTX 2060 är redo att köra God of War inom 4K samt 60 FPS. Det finns specifika bekymmer genom användning av AMD-processorer, även relaterade ytterligare DX11-drivrutiner. Battaglia hoppas att det infinner sig det finns en lapp för att förbättrar situationen i hela, tillfällig.

Till slut, den här typen är vår God of war recension på PC.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × five =