Final Fantasy Pixel Remaster levereras till Nintendo Switch 2022, för att stödja det finns en insider

Final Fantasy Pixel Remaster, bunten för att innehåller remastrade variationer resten av de som första sex kapitlen inom den som tillhör det historiska Square Enix-serien, är redo att komma nämner Nintendo Switch genom loppet av 2022, baserat på NateTheHate-källor.

Tipset hände genom användning av det finns en video upplagd på den välkände insiders YouTube-kanal, genom vilket mannen dessutom talade i fråga om det finns en möjlig Metroid Prime Remaster, ett nytt Fire Emblem, utöver det finns en Port of Persona 4 kommer till Nintendo Switch genom loppet av året.

NateTheHale även har uttalat är benägna att remasters resten av de som gamla klassikerna inom serien närma sig för att komma tillbaka på Switch mitt i 2022, ändå utan ut en är benägna att inklusive mot och extra den lilla bokstaven i fråga om saken. På detta är tydligt det finns en indiskretion utan ut en någon person officiell en stående, å andra sidan alla delar för att alla delar jämförelsevis trovärdigt.

För att GamingBolt rapporterar uttalas det finns en talesperson för att stödja Square Enix inom juli förra året är benägna att utgivaren jag skulle inte att tänka på är benägna att publicera Final Fantasy Pixel Remaster även på olika plattformar i fråga om sätt fanns det finns en stark efterfrågning med ursprung i fansen. Kort konstaterat, vi kanske för att inte förändras till alltför förvånade i fråga om bunten i själva verket fakta hände så småningom mot Nintendo Switch dessutom, varför för att inte, även mot PlayStation dessutom Xbox-konsoler.

Final Fantasy Pixel Remaster är denna dag bara tillgänglig på PC, iOS dessutom Android, genom användning av Square Enix för att förbättrar bunten i februari med lanseringen av den remastrade versionen av Final Fantasy 6. Hela inkluderade spelet skryter genom användning av tekniska dessutom estetiska bättre tillstånd, utan ut en är benägna att tydligt rubba originalens spelupplägg.

Leave a Reply