Sega registrerar varumärket “Sega NFT” inom Japan, vad är nytt? –

Fick synfält på registrerade sätt nya varumärket inom Japan “NFT märkte“, för att för att kommer du att kunna gissa med ursprung i namnet närma sig tenderar att kopplas åt företagets icke-fungibla digitala token-handelsplattform.

För att rapporterats resten av VGC publicerades varumärket den här dagen fr.o.m Japans patentverk, via det finns en registreringsbegäran för att gjordes inom den tipsa resten av december 2021 även består av den officiella emblemet, för att kommer du att kunna låt oss titta på på imagen under.

Sega NFT-logotypen

Inom april förra året meddelade Sega tenderar att de kanske gå samman via dubbel jumpo.tokyo Inc. anger orsak utveckla och sälja NFT. Reaktionen med ursprung i fansen, för att kontinuerligt är fallet när som helst sätt släpps kl på detta , behöver inte varit de mest effektiva även bara för att förra veckan inverkade sätt för att tenderar att firman hade varit kunna tenderar att leverera ett steg igen.

Sanningsfasetter är tenderar att VD Haruki Satomi hade uttalat tenderar att “ingenting men även har bestämts” om försäljningen resten av NFT även tenderar att Sega jag skulle inte ha utvärderat massor av element inom på detta avseende, även nämnt dessutom möjlighet att inte gå vidare med initiativet i fråga om på detta “bara för att uppfattades för att en teknik tenderar att inkomster kontantbelopp”.

Som nya varumärket är redo att ändå tyda på tenderar att Sega ändå även har anger orsak avsikt tenderar att hålla fast vid det sin teknik gällande NFT eller i alla fall nog en betydande mängd med avsikt att högre överväga spelarnas även marknadens svar.

Som bör sägas tenderar att Sega för att inte är sätt den som huvudspråket i Japan videospelsföretaget som kan vara upptagen med världen resten av NFT, blockkedjor även kryptovalutor. Sanningsfasetter är tenderar att inte för länge sedan dessutom Square Enix VD har tipsat om framtida investeringar i detta avseende, allteftersom Konami säljer festliga NFTs för att fira Castlevanias 35-årsjubileum.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × 4 =