huvudpunkterna i fråga om spela, fraktioner men även lägen avslöjas genom Steam

Avslöjandet resten av Dune: Spice Wars sätt har varit det finns en oväntad å andra sidan välkommen överraskning genom The Game Awards 2021. Även när sätt även har gått övergående ett tag även har vi dessutom redan för att hitta ny detaljer om sporten, fraktioner men även lägen grund av det finns en FAQ för att delas resten av utvecklarna genom Steam-sidan .

Utvecklaren – Shiro spela – svarade på ett par poäng i fråga om titeln. Sätt klargör är benägna att Dune Spice Wars är det finns en en blandning resten av 4X men även realtidsstrategielement för att bland annat innehåller basbyggande. Sporten utvecklades ifrån grunden vilket betyder att sätt för att inte närma sig är benägna att inkludera ett par delar ifrån Shiros dessförinnan, strategispel, Northgard. Kartorna kan också är benägna att genereras procedurmässigt men även närma sig du kommer att ha ganska mycket unika med hjälp av idrottsman är benägna att mixtra via.

Det finns en karta genom Dune Spice Wars

Shiro Games även har dessförinnan, meddelats två spelbara fraktioner: Casa Harkonnen men även Casa Atreides. Pojken du föreslår du kommer att ha och extra två fraktioner på lanseringen men även ett 5:e av hus närma sig är benägna att släppas genom Early Access. Shiro säger är benägna att pojken till att börja med behöver bevara fast på bokserien men även säger är benägna att av hus för att även har dykt nämner inom dessförinnan, Dune-spel å andra sidan för att inte inom originalmaterialet, för att House Ordos, med viss möjlighet eventuellt för att inte närma sig igen inom Dune Spice Wars.

Av den anledningen som finns sätt det finns en intyg på närvaron resten av ett flerspelarläge. Det finns en kampanj närma sig är benägna att läggas åt någon person inom Early Access. Shiro är redo att dessutom introducera mod-stöd, vi litar på att på förfrågan. Sätt påstås dessutom till vidare sätt italienska språket kommer inte att göra är benägna att stödjas.

Dune: Spice Wars är planerad är benägna att lanseras inom Early Access på PC 2022, å andra sidan Shiro är redo att leverera sporten åt olika plattformar efter lanseringen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × three =