releasedatumet verkar på PSN med hjälp av PS5

Facet PlayStation Network resten av Ghostwire Tokyo även har uppdaterats att tillägga dykt nämner släppdatum: 24 mars 2022. För att stödja tillfället är på detta för att inte det finns en officiell försäkran, som ett resultat av det ha lärt sig vara betydligt ovanligt bristfällig inom PSN.

Kommer du att kunna undersöka det finns en en bild under för att den engelska versionen resten av Ghostwire Tokyos produktsida. Tidpunkten med hjälp av aktivering resten av sporten, i rad med sidan är som 13:00 italiensk ett tag. Vi påminner dig i fråga om är benägna att sporten närma sig är benägna att det har varit det av tillgängligt på PC att tillägga PS5, för att det finns en ett tag exklusive Sony PlayStation.

PSN Ghostwire Tokyo-sidan

Imagen oss dessutom egenskaperna hos Ghostwire Tokyo. Sporten tillåta offlinespel att tillägga är det finns en enspelartitel. Den stöder att tillägga framför som krav nytta resten av vibrationsfunktionen att tillägga adaptiva triggers. Såväl som inkorporerar den Game Help-guider, tillgängliga bara om du förhåller sig medlem inom PS Plus, Sony PlayStations månad till månad prenumerationstjänst.

För att nämnts dök releasedatumet med hjälp av Ghostwire Tokyo nämner på PSN-sidan det ha lärt sig vara resultaten av ett felet, så med hjälp av tillfället känna till att vi för att inte betrakta denna kunskap för att definitiv att tillägga officiell. Det finns inte ett dyft annat är benägna att göra än för att delta för till minst en försäkran hemmahörande i Sony eller Bethesda, utgivare resten av sporten.

För tillfället behärskar du läsa vår Ghostwire förhandsvisning: Tokyo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × two =