vad väntar oss efter Gotham Knights? –

Warner Bros Games Montreal, hela genom sin hemsida, bekräftar återigen är benägna att mannen knegar till minst en nytt AAA-spel men för att inte annonserat. Teamet letar i sanningen efter det finns en Senior Gameplay AI-programmerare. Studion behåller för tillfället på för att slutföra arbetet genom användning av Gotham Knights.

För att du kan dessutom är redo att låt oss inom tweet under definierade sätt är benägna att den anställde närma sig är benägna att ansvara anger orsak “designen, händelsen, underhållet även optimeringen av plattformsoberoende AI även algoritmer, tillsammans med beteendet hos icke-spelares karaktärer även rörelse inom sporten.” På detta är ganska mycket allmän av data för att för att inte tillåta oss att dra för slutsatser i fråga om på detta nya spela hemmahörande i Warner Bros Games Montreal.

För att dessutom indikerade inom tweeten, hade laget anger orsak det finns en ett tag av den anledningen som bekräftat är benägna att de som tjänstgjorde genom användning av två DC-spel. Den primära är de som föregående pratade om Gotham Knights, då däremot 2:a för att inte förstås, så rykten har länge pekat mot ett Superman-spel, även när laget aldrig även har producerat ett spela som inte är det relaterat ytterligare Batmans IP. Det är det alla sakerna vi alla vet att anger orsak tillfället. Vi kommer att få nog redo ett tag tidigare än vi kommer att få reda på vad det är det.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 − 7 =