video presenterar Maelstrom Protocol-läget

0

[ad_1]

För att releasedatum för att stödja Rainbow Six Extraction närma sig nya den lilla bokstaven i fråga om lägena inom Ubisofts multiplayer PvE-shooter. För närvarande det finns en ny gameplay trailer pratar genom användning av oss ​​i fråga om Maelströms protokoll, ett veckorankat läge för att försöker framför allt beroendeframkallande ut.

Maelstrom Protocol är ett Rainbow Six Extraction-läge för att utgör det finns en slutspelsutmaning för att växla varenda varje vecka men även kännetecknas av tredubbla mål som men även det finns en en alltför stor mängd ökad utmaningsfrekvens, så en alltför stor mängd är benägna att med operatörer på maximal scen fördelaktigt. Dock finns sätt en alltför stor mängd höga belöningar för att stödja XP- men även REACT-krediter, utöver exklusiva säsongsbetonade kosmetika.

För att nämnts tillförene inom Protocol Maelstrom närma sig målen för att ska slutföras är benägna att vara 9, emot de som tre av standardlägena men även hade varit men även en av många dem närma sig du kommer att ha det finns en speciell modifierare, för att ger åt ett och extra tillåta av komplexitet åt det hela. Problemet förbättrar för att stödja vart 3:e mål som för att genomförs, samtidigt rakt motsatt medkits men även olika tillgångar, såväl för att tiden, närma sig är benägna att visa sig vara mycket mindre men även mycket mindre. Det finns en en annan egenhet genom användning av Protocol Maelstrom är är benägna att det kommer vara genomförbar att besluta din operatör bara bland de många sex som kan är benägna att göra sporten av tillgängligt varenda varje vecka, så det kommer vara nödvändigt för att anpassa sig åt varenda konditionalitet.

Rainbow Six Extraction närma sig är benägna att det har varit det tillgänglig för att stödja PS5, PS4, Xbox Series X | S, Xbox One men även PC ifrån men även genom användning av 20 januari 2022. På lanseringen närma sig sporten komma in inom Xbox- men även PC Game Flytta-katalogen.

Ubisoft förklarade inte för länge sedan vad vi är redo att räkna med att oss relaterat till upplösning och framerate från de olika versionerna.

[ad_2]

Leave a Reply