som finns faux företagssajter för att lovar rabatter, hade varit eftertänksam! –

Nintendo även har avslöjat ett tillkännagivande (på huvudspråket i Japan) hela genom vilket som signalerar åt spelarna faux webbsidor för att utger sig så att vara Nintendos officiella sidor, för att dessutom lovar rabatter på förstapartsprodukter.

Uttalandet, i rad med den huvudspråket i Japan åt engelska tolkningen, erbjuder ett speciellt instans till 1 webbplats online för att gagnar Nintendos logotyp så olaglig f ul vilket kommer att få användarna är benägna att av religion att det finns det finns en officiell facet. Såväl som erbjuda den erbjuder på Nintendo Switch-produkter, utan ut en är benägna att vara affiliate- via Nintendo komma vad som kan.

Nintendo Switch-logotypen

Tydligt leder köpa genom faux webbsidor bara för att åt brist på kontantbelopp, så gör hela tiden maximal uppmärksamhet när som helst du går online online- samt interagerar via webbsidor för att ber dig i fråga om personlig av data, kontoåtkomstdata eller kontantbelopp. Nintendo säger att de kommer vidta behandlingar så att blockera sådana webbsidor.

I fall du på jakt efter den officiella Nintendo-webbplatsen, den italienska versionen finns på följande adress. Med avsikt att vara på den säkra sidan har du till hela tiden för att använda sig av shoppen omedelbart på konsolen. I fall du med hjälp av antal vill ha (för att är benägna att inklusive åt det finns en ny betalningsmetod) väsentligen bör för att använda sig av shoppen genom webbläsaren, hände ha i åtanke att vara en alltför stor mängd eftertänksam samt kontrollera är benägna att sidans tackla är noggrant samt är benägna att alla de den lilla bokstaven är . .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 + fourteen =