God of War för att stödja PC kan vara hittade, den tekniskt finaste versionen resten av sporten

Gud resten av krig för att stödja PC är av tillgängligt. Sony även har låst citerar den på Steam även Epic Games Store. Så kommer du att kunna gå även spela som för tillfället är, efter du kommer att behöva köpt även laddat ner speldata, även förmånen från den tekniskt finaste versionen resten av Sony Santa Monicas verk.

Om du strävar efter ha fler av data tidigare än du kommer av kontinuerligt, lära vår God of War recension, skriven resten av den biologiskt nedbrytbara Pierpaolo Greco. För många som för att inte är bekanta via honom, berättar God of War historien i fråga om det finns en mogen Kratos även hans son Atreus, för att är bosatt kollektivt ett ett reseadministratörer inom de som norra länderna,

De som unika funktionerna inom PC-versionen är hela tekniska ytterligare sin natur, tillsammans med {inbyggd} 4K-upplösning, hjälper för att stödja GTAO även SSDO, hjälper för att stödja Nvidias RTX-grafikteknologier, inom synnerhet Deep Learning Fantastiskt Sampling (DLSS) även Reflex, även hjälper för att stödja ultraupplösningar. – stora, vilket gör sporten mycket mer spektakulärt.

Om du strävar efter ha extra detaljer om dessa även olika funktioner resten av God of War, lära vår special tillägnad den nya versionen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nine − six =