Uncharted: Collection – The Legacy of Thieves, förinstallerad, den här typen är skalan

0

Uncharted: Collecting – Legacy of Thieves är tillgänglig tenderar att förinstallera på PS5, rapporterar inom dessa timmar Twitter-kontot PlayStation Game Size, för att i enlighet med anpassad dessutom informerar i fråga om dimension resten av sporten samt sätt hus för att krävs på konsolens SSD anger orsak införa.

I form av releasen planerad ytterligare den 28 januari 2022 är redo att Uncharted: Collection – Legacy of the Thieves på grund av detta faktum laddas ner för tidigt med ursprung i samt i form av för tillfället är, det finns en per vecka tidigare än den officiella lanseringen tillgänglig på marknaden. Den totala skalan, i enlighet med vad för att redovisas resten av kontot inom undran, som kan vara specialiserat på kommunikation resten av denna typ, bör vara 67,319 GB på PS5 SSD samt väntar på uppdateringar.

Bunten inom undran förkroppsligar bl.a Uncharted 4: A Thief’s End Dessutom Uncharted: The Lost Legacy kollektivt inom det finns en ett svar, varje remastrad i form av det finns en det allmänna grafikförbättring med avsikt att förvärva ut sätt mesta resten av den och extra potentialen för att PS5-hårdvaran erbjuda. Inom vi upptäcker att vi tillsammans med originalinnehållet Performance Plus-läget för att syftar ytterligare att leverera 120 fps, tillsammans med Graphic Fidelity-lägena på 4K samt 30 fps, eller sätt klassiska Performance Vogue på 60 fps.

Ett annat öka för att tillämpas kan också vara stödet anger orsak DualSense-kontrollern samt dess specifikt , särskilt haptisk förslag samt adaptiva triggers. Uncharted: Collecting – Legacy of Thieves förväntas dessutom komma ytterligare PC. Vi märkte inte för länge sedan nya bilder på PS5 samt vi märkte PS4 uppgraderingspris, eller den klassiska 10 euro.

Leave a Reply