Troféer dessutom mål som avslöjade för tidigt

Det är det ändå bara några få veckor vistelser mot lanseringen resten av Dying Light 2: Stay Human, dock portalen Exofas även har redan avslöjat den fullständiga listan genom alla de troféerna (dessutom därför även prestationerna för att stödja Xbox dessutom PC) resten av sporten. I fall du siktar på Platinum eller 100% hade varit beredd tenderar att svettas de som beryktad sju tröjorna.

Kommer du att kunna undersöka alltsammans listan genom Dying Light 2: Stay Human-troféer dessutom prestationer på italienska till denna adress. Sätt finns inga speciella ledtrådar, dock sätt behöver ej sägas tenderar att kommer du att kunna stöta på bara några få spoiler. Vi förfogar över varnat dig.

Dying Light 2, det finns en reklambild

Tillsammans med Platinum, Dying Light 2: Stay Human är på direkt 58 troféer Att slå för. De som sträcker sig med ursprung i de som förmodligen den mest väsentliga brons för att totalt okomplicerat fordrar att du helt enkelt avancerar inom historien eller efterbehandling det finns en träningsspårning för att stödja första gången, för att tenderar att sysselsätta det finns en tunnelbanestation eller rensa ett läger med ursprung i banditer, mot de som tuffaste och eftersom oundvikligen skulle kräva bara lite göra en ansträngning tenderar att erövras.

Mot instans, “Who Wants To Be …” fordrar att du helt enkelt samlar kommer in 1 miljon kredit, allteftersom “Street Art Fan” fordrar att du helt enkelt upptäcker alla de graffititaggar för att stödja samlarobjekt. Sätt finns dessutom troféer relaterade mot slutförandet resten av särskilda utmaningar dessutom olika förlitar sig på dina expertis, för att “Hands off!” för att fordrar att du helt enkelt dödar 20 fiender genom användning av närstridsvapen och använder inte en tenderar att förmedla åkomma. Omsider påpekar vi förekomsten troféer/mål som för att bara är redo att erhållas hela genom tenderar att spela inom samarbetsläge, vilket är redo att förvärva dom som behöver spela Dying Light 2 bara inom singleplayer att dra för nämner näsan eller för att inte även har det finns en livlig PlayStation Plus abonnemang.

Vi påminner dig i fråga om tenderar att Dying Light 2: Stay Human närma sig tenderar att det har varit det tillgänglig för att stödja PS5, PS4, Xbox Series X | S, Xbox One, PC dessutom inom molnversion för att stödja Nintendo Switch med ursprung i dessutom genom användning av den 4 februari 2022. I rad med Techlands fras, spelet kommer att stödjas i minst 5 år efter lanseringen med nytt innehåll.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen − 11 =