5 års support efter lanseringen genom användning av nytt innehåll material även evenemang, lovar Techland

Dying Light 2: Stay Human närma sig är benägna att stödjas anger orsak ett minimum av 5 12 månader genom användning av nytt innehåll material även evenemang.

Via ett upptäck på Twitter utlovade studion hjälper under mycket lång tid efter lanseringen anger orsak sitt nya arbete, kryddat genom användning av nytt innehåll material, evenemang, redogörelser även destinationer.

“Behöver du kommer förverkliga vad kommer inträffa efter lanseringen? Vi säkerställer att vi ska är benägna att utöka världen resten av Dying Light 2: Stay Human genom användning av ett minimum av 5 års support efter lanseringen genom användning av nya redogörelser, destinationer, tillfällen inom sporten även hela trevliga ger dig älskar!”, löftet med ursprung i Techland.

Det finns en mission statement för att säkerligen närma sig är benägna att glädja spelarna. Dock dessutom Slocknande ljus det unika fick relaterade terapi, genom användning av massor av gratis- även betalinnehåll för att ägde rum inträffade genom loppet av åren efter lanseringen.

Dying Light 2: Stay Human närma sig är benägna att det har varit det tillgänglig anger orsak PS5, PS4, Xbox Series X | S, Xbox One, PC även inom molnversion anger orsak Nintendo Switch med ursprung i även genom användning av den 4 februari 2022.

Inte för länge sedan bekräftade Techland är benägna att sporten kommer inte att stödja cross-play vid lanseringen, men utvecklare arbetar för att integrera cross-gen multiplayer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 − seventeen =