Formellt releasedatum tillkännages, är det finns en skräck för att utspelar sig inom som feodala Japan

Psykologisk skräck Ikai även har det finns en Utgivningsdatum officiell: den 29 mars 2022. Den utspelar sig inom som feodala Japan men även berättar historien i fråga om prästinnan Naoko men även hennes slaget kontra de som demoner för att även har invaderat templet hon jobbar för att stödja.

Ikai närma sig tenderar att lanseras på PC (Steam) bara inom digitalt format, då däremot som på PS5, PS4 men även Nintendo Switch dessutom närma sig tenderar att släppas inom kroppslig format. Det kommer priser 29,99 €, för att meddelats resten av förlaget PM Studios. Den fysiska utgåvan närma sig tenderar att innefatta ett vykort, ett klistermärke men även det finns en unik bonus för att stödja lanseringsupplagan. För tillfället vet du prova speldemo på PC, bara för att i ett försök att förvärva det finns en begreppet i fråga om vad för att väntar dig.

Ikai, packshot men även launch edition bonusar

Om du strävar efter ha extra kunskap, kommer du att kunna läsa vår prövad av Ikai, under vilket vi skrev:

Resten av vad vi har nu eftersträvat är Ikai det finns en tydligen psykologisk skräck, via antal men även övertygande mekaniker, så via en alltför stor mängd tenderar att visa inom som narrativa världen. För att stödja är faktiskt råder vi dig tenderar att prova demon, som kan vara tillgänglig utan kostnad, så i ett försök att kontrollera i fråga om det är det väl värt tenderar att leva Naokos reseadministratörer åt toppen eller för att inte, varje liten sak du kommer behöver göra är för att delta för på den ultimata versionen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four + eleven =