det finns en demake ombildar dem på Game Boy Color

0

[ad_1]

Har du någonsin du har någonsin förbryllad sättet att de kan vara Pokémon svärd även sköld spelade på den käre gubben Game Boy skugga? Den begåvade pixelkonstnären Sindorman gjorde videomockups resten av det finns en hypotetisk demake resten av den 2 åttonde generationens spelet inom Game Freak-serien.

För att kommer du att kunna låt oss inom den 2 klippen under är sätt faktiskt ett stycke resten av vackert utförande. Inom den primära film försöker vi en av många öppningssekvenserna resten av Sword and Shield, då vår potentiellt bör rösta på startpokémon mellan Sobble, Grooky även Scorbunny. Sätt olika klippet erbjuda som ett alternativ den pixlade versionen resten av sätt första mötet genom användning av Arbetskraft Yell även rivalen Mary (eller Marnie, inom den engelska versionen).

För att nämndes till att börja med, vad Sindorman bekräftade är icke det finns en riktig spelbar demake, och använder inte en bara för att videomockup gjort genom användning av Photoshop. Inom vilket omständigheter för att på något sätt är på detta faktiskt ett välgjort jobb även ett för att med all sannolikhet närma sig är benägna att uppskattas resten av de som extra nostalgiska spelarna för att startade sin yrke för att på Game Boy.

Med avsikt att håll sig på område som man behandlar tema avslöjade det finns en video resten av Did You Know Gaming är benägna att Game Freak ifrån ansats hade anger orsak avsikt att införliva ett antal inom Pokémon Blue and Red bälten att använda som piskor på Pokémon istället för medaljer.

[ad_2]

Leave a Reply