utan kostnad uppgradering dessutom samarbetsläge bekräftat, denna sort är detaljerna

Techland bekräftade sätt Dying Light 2 Stay Human närma sig är benägna att tillhandahålla det finns en utan kostnad ersätta med hjälp av PlayStation 5 mot alla de PlayStation 4- dessutom PlayStation 4 Professionell-användare. Som ett alternativ med hjälp av Xbox One dessutom Xbox Series X | S närma sig sätt är benägna att det har varit det hjälp med hjälp av Snyggt Delivery. Såväl som bekräftade utvecklingsteamet kooperativt läge.

Just Techland även har bekräftat är benägna att kooperativt läge det kommer icke är benägna att vara plattformsoberoende dessutom det kommer icke är benägna att vara kompatibelt mellan antal konsolgenerationer. Dessa kommer inte att göra är benägna att vara tillgängliga med hjälp av Dying Light 2 Stay Human när som helst sporten släpps – är redo att de som komma efteråt? Vi är redo att för att inte ta reda på för närvarande.

Huvudpersonen inom Dying Light 2 sparkar det finns en fiende

De som cross-play mellan Steam dessutom Epic Games Store närma sig är benägna att aktiveras så snabbt sporten släpps: hände ha i åtanke att släppdatumet är satt mot 4 februari 2022 på PC, Xbox dessutom PlayStation, dock för att inte på Nintendo Switch, där releasedatumet har skjutits upp. Techland även har redan meddelat är benägna att det kommer erbjuda 5 års support, så vi är redo att räkna med att oss en alltför stor mängd innehåll material genom månaderna dessutom åren.

I fallet med kooperativt läge, vara insatt i att vi räkna med att oss nästa inom Dying Light 2 Stay Human:

  • Av utomhus prologen närma sig Dying Light 2 Stay Human är benägna att vara helt spelbar inom samarbetsläge – kommer du att kunna mot dessutom i form av avsluta sporten
  • Hela företagsnamn på spelsessionerna närma sig ha förmågan att behålla de som instrumenthobby för att erhållits och så de utvecklingsidealer för att gjorts
  • Hela lirare närma sig ha förmågan att göra angelägna val av inom sporten hela genom är benägna att rösta, dock sätt slutliga valet skulle vara citerar mot sessionsvärden

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 − fifteen =