Storm Reid närma sig är benägna att utvecklas till Riley, det är det formellt

Stormen Reid, skådespelerskan inom Euphoria även Ava DuVernays Wrinkles komma in Time, skulle vara Riley inom tv-serien resten av Den slutlig resten av oss producerad resten av HBO. Det nyhet, för att deadline lärt sig, bekräftades resten av Naughty Dog, mjukvaruhuset anger orsak videospelet, för att välkomnade skådespelerskan ytterligare rollistan inom tv-serien.

Ett fotografi resten av Storm Reid

Inom sporten är Riley Abel det finns en sextonårig överlevare för att bor inom Boston. Pojken hatar militären, vars handlingar mannen föraktar, även stöder Eldflugorna, vars strategier mannen godkänner. På staden träffar mannen Ellie, tidigare än Joel anländer, för att mannen har fått det finns en fantastisk kompisändringar i form av. Deras historiskt förflutet berättades inom DLC Lämnad bakom.

Inom tv-serien närma sig Ellie är benägna att spelas resten av Bella Ramsey, allteftersom Joel resten av Pedro Pascal. Olika skådespelare inom TV-serien The Last of Us är Anna Torv, Merle Dandrige, Nick Offerman, Nico Parker, Gabriel Luna, Jeffrey Pierce även Murray Bartlett.

Storm Reids CV är ganska mycket rika, oavsett sin ringa ålder, även innehåller, tillsammans med de som redan pratade om rollerna, filmerna 12 Years a Slave resten av Steve McQueen, Sleight resten av D. Dillard, The Invisible Man resten av Leigh Whannell även The Suicide Squad – James Gunns självmordsuppdrag även mini-tv-serien When They See Us, utöver ett antal olika framträdanden inom antal serier.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 + 16 =