PS5, handkontroll Fighting Commander OCTA dessutom Fighting Stick Alpha infört resten av HORI

HORI meddelade kontrollanter Fighting Commander OCTA Dessutom Fighting Stick Alpha anger orsak PS5, så vi pratar sanningen är i fråga om prylar för att är också kompatibla genom användning av PS4 dessutom PC, varje designade anger orsak fightingspel.

Även engagerad inom tillverkning av resten av tillbehör till Pokémon Legends: Arceus, presenterade som huvudspråket i Japan rörelsen sina nya kontroller hela genom PlayStations officiella sociala kanaler, genom användning av betoning på kompatibilitet genom användning av PlayStation 5.

Fighting Commander OCTA kännetecknas resten av det finns en högkvalitativ d-pad, förbättrad ergonomi dessutom fantastiskt byggkvalitet, för att är redo att garantera enhetens robusthet även genom de som väsentligen den mest krävande spelsessionerna. Styrenheten är för att nämnts lämplig genom användning av PS5, PS4 dessutom PC.

Fighting Stick Alpha försöker som ersättare ut för att det finns en fightingstick, genom användning av utbytbara konstnärliga ansträngningar dessutom för att komma tillbaka åt element anger orsak underhållsändamål. Hayabusa-pinnar dessutom -knappar säkerställer precision, lyhördhet dessutom soliditet, så som finns dessutom förinställningar för att är redo att memoreras.

Fighting Commander OCTA dessutom Fighting Stick Alpha är varje på ett sätt, prissatta åt $59,99 respektive $199,99.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × 1 =