irine_meiers Black Widow-cosplay är absolut beväpnad

Den är till slut tillgänglig på Disney + Eternals, en av många de som mest uppdaterade filmerna i Marvel Cinematic Universe. 2021 även har varit ett hektiskt 12 månader för att stödja MCU-älskare, för att – bland ett antal – dessutom även har kunnat låt oss Svart änka. Är faktiskt, irine_meier erbjuda oss det finns en egen en bild Black Widow cosplay, aka Natasha Romanoff, baserad på den film.

För att kommer du att kunna låt oss under närma sig irine_meiers Black Widow-cosplay ifrån ganska mycket överdriven standarden. Kostymen skapades i form av stor uppmärksamhet på huvudpunkterna, i form av det finns en baddräkt för att består resten av ett antal antal sektioner dessutom även i form av ett stridsbälte, axelremmar dessutom armband. Som denna sort är ett ganska mycket duktig cosplay, för att vi är redo att räkna med att oss resten av det finns en kunnig cosplayer för att irine_meier.

Om du förhåller sig ett fan resten av Svart änka, då måste du dessutom låt oss missbricosplays Black Widow-cosplay. Det är bäst för att för att inte heller missa möjligheten är benägna att beundra cosplay förlitar sig på olika Marvel-karaktärer, för att t.ex det dubbla cosplayet av Dr. Strange och Spidy från missbricosplay. Vi avslutar våra strategier i form av Cosplayet Spider-Carnage från candylion.cos.

Berätta för att stödja oss, vad tycker du kan i fråga om Black Widow-cosplayet gjort resten av irine_meier? Även har Black Widow-karaktären övertygat dig, eller överväga du kan är benägna att du är vara försedd med betraktat variationer resten av ökad standarden?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen − 9 =