Final Fantasy 16 2023? Som nämns för att inte inom Square Enix line-up anger orsak 2022

Final Fantasy 16 kommer inte att göra tenderar att släppas 2022, i enlighet med det finns en artikel publicerad på den officiella webbplatsen anger orsak Square Enix genom vilket line-upen resten av spelen som kan ut anger orsak inom 12 månader erbjuds samt genom vilket den nya final fantasy brista.

inom’Artikel inom princip erbjuds game hemmahörande i Square Enix-studiorna som kan ut hela året, sätt behöver vi säger att Life is Strange Remastered Collection, Babylons fall, Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin, Försagt Att tillägga Chocobo GP, hela titlar för att även har ett speciellt releasedatum. Som finns dessutom game genom användning av lansering inställd till 1 generisk 2022, för att t.ex Star Ocean The Divine Force samt Worldslayer-expansionen resten av Outriders.

Verklighet är tenderar att sätt för att mest sannolik är förlagets väsentligen den mest efterlängtade game, eller Final Fantasy 16, brista inom överklagandet. Inom toppen resten av artikeln nämns sätt tenderar att sätt hela de som kommande 12 månaderna är redo att komma överraskningar (samt kanhända en av många dessa samt den Byt port för Final Fantasy Pixel Remaster), alltså Säg aldrig aldrig, även när prejudikaterna för att inte erbjuder oss hoppa.

Final Fantasy XVI, ett formellt konstnärliga ansträngningar

För att vi känner ytterligare pandemin även har oundvikligen förlängt utvecklingstider resten av Final Fantasy 16, så en betydande mängd tenderar att den officiella presentationen för att har varit planerad ytterligare förra året även har skjutits nämner samt Naoki Yoshida nämnde tenderar att jobb ligger ungefär sex månader efter på grund av Covid-19. Följaktligen är redo att lanseringen resten av sporten dessutom växa till att bli försenad samt därefter ser ut ett exit först mitt i 2023 vara det finns en en prisvärd hypotes.

På samma identiska tillvägagångssätt närma sig vi dessutom glöm inte att Final Fantasy 16 för att inte ens figurerar bland de titlar som inte får missas 2022 enligt en artikel från Sonys PlayStation-blogg, för att som ett alternativ även har bekräftade lanseringen av God of War Ragnarok senare i år.

För att sagt, det finns en ny presentation resten av Final Fantasy 16 närma sig tenderar att äga rum mitt i vår samt anger orsak tillfället närma sig vi för att hitta nya huvudpunkterna i fråga om sporten, mest sannolik tillsammans med releaseperioden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × two =