Rift Apart även har 9 nomineringar anger orsak 2022 års DICE Awards

Ratchet & Clank: Rift Apart pojken vände bravo 9 nomineringar ytterligare DICE Awards 2022, bara om monopoliserar listan genom finalister inom den nya upplagan resten av evenemanget som händer för att del av DICE-toppmötet.

För att är redo att ses det exakta inom lista över nomineringar för 2022 års DICE Awards, titeln utvecklad resten av Insomniac Games, en av många Sonys förmodligen den mest begåvade first party studios, tävlar inom nästa kategorier:

  • Utmärkt prestation i hela, animering
  • Utmärkt prestation i hela, Art Direction
  • Utmärkt prestation inom en personlighet
  • Utmärkt prestation i hela, ljuddesign
  • Utmärkt teknisk prestation
  • Årets familjespel
  • Utmärkt prestation i hela, speldesign
  • Utmärkt prestation inom spelriktning
  • Årets game

Oavsett fantastiska betyg, Ratchet & Clank: Rift Apart även har fram till nu blivit vanligtvis avvisad inom de som antal utmärkelserna, vilket erbjuder fastigheter ben förvärva utmärkelser inom förhållande ytterligare dess verkliga värde.

Det är det otroligt är benägna att sporten genom användning av 9 nomineringar närma sig att hålla sig torrt gång, så så att lära sig vägen som i sanningen närma sig är benägna att gå kommer att få vi redo på DICE Awards-ceremonin som händer den 24 februari inom Las Vegas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 − five =