343i närma sig tenderar att minska priserna på multiplayer Shop ifrån det följande per vecka

Det efterföljande per vecka närma sig 343 Industries tenderar att börja dela göra modifieringschanser inom affär resten av multiplayer resten av Halo Infinite. Bland de många mest viktiga förändringarna närma sig sätt tenderar att det har varit det det finns en sänkning resten av priserna på objekten med ett syfte att anpassa digital avatarer.

Ändringarna tillkännagavs på Twitter resten av Jerry Hook, designchef på 343 Industries, för att lovar det finns en “prissänkning överallt i vägen” ifrån även genom användning av tisdagen den 18 januari. vidare säkert artiklar närma sig tenderar att säljas individuellt och ej bara för att inuti specifikt paket. Dessa modifieringschanser gjordes efter tenderar att noggrant utvärderat feedbacken ifrån idrottsman eftersom den lanseringen resten av Halo Infinite multiplayer-betan.

“Vi har nu noga övervakat dialog i fråga om affären, paket även kostar eftersom den lanseringen,” uttalas Hook. “I form av support av informationen även communityfeedback närma sig vi tenderar att börja dela förändra ta reda på hur man vi paketerar även prissätter artiklar inom Halo Infinite – varje liten sak närma sig tenderar att börja dela det följande per vecka.”

“Ifrån även genom användning av tisdag (18 januari) närma sig butiksupplevelsen tenderar att skifta ifrån per vecka ytterligare per vecka. Vi uppmärksamma tenderar att minska priserna överallt i vägen, ge extra värde ytterligare våra paket, lossa enskilda varor ur paket även mycket mer.”

Hook tillägger tenderar att utvecklarna resten av 343 Industries närma sig tenderar att hålla det uppe tenderar att prova nya alternativ genom loppet av säsong 1 resten av multiplayern resten av Halo Infinite, vilket påminner oss bland annat i fråga om tenderar att nästa vecka startar det nya Cyber ​​​​Showdown-evenemanget.

Bland nyheterna som kan de som närmaste de gånger finns dessutom det finns en uppdatering för Big Team Battle-läge och ändringar för att motverka fuskare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 − 9 =