det finns en modig betyder att du kan ändra FOV

0

[ad_1]

genom vilket PC-version resten av God of War av den anledningen som igår är den tillgänglig på Epic Games Store att tillägga Steam de brukar första är redan tillgängliga modig. Inom synnerhet låter en av många dessa dig modifiera Visuell vy (FOV), dock på egen hot.

God of War med hjälp av PC borde inte ha ett av olika relaterat ytterligare FOV, ett val av mest sannolik p.g.a. den karakteristiska riktningen resten av Santa Monica-operan, för att faktiskt är det finns en den som sekvens som kan vara tagen utan ut en exakta klipp, vilket övrigt har skapat en huvudvärk för att lägga till stöd till ultravida 21:9-skärmar, genom vilket utvecklarna bör omarbeta ett antal komponenter, inget särskilt mellansekvenserna.

KingKrouchy även har skapat det finns en modig med hjälp av Cheat Engine som låter dej ändra inställningarna relaterade ytterligare FOV inom God of War. Inom det finns en inlägg på Reddit, genom vilket om du strävar efter vet du ladda ner modden, moddern förklarar tenderar att sättet att man än ändrar parametrarna med hjälp av synfältet är redo att skapa bekymmer hela mellansekvenserna erbjuder upphov ytterligare visuellt obehagligt slutresultat.

God of War, det finns en en bild hemmahörande i sporten

Det är det inom hela instanser det finns en modig gjord på tillfällig ett tag, så förr eller senare är redo att som komma olika mycket mindre problematiska sådana.

Tenderar att håll sig på det som talas eller diskuteras om, a God of War jämförelsevideo för PC analyserar framerate med och utan DLSS, vilket utställning det finns en verkligt anmärkningsvärd prestandavinst

[ad_2]

Leave a Reply