Marvel’s Spider-Man 2, på YouTube 20 hundratusentals visningar med hjälp av trailern

De som trailer hävda resten av Marvel’s Spider-Man 2 även har överlämnat inom 20 hundratusentals visningarYoutube: extraordinära siffror med hjälp av den nya tie-in för att avancerade resten av Insomniac Games.

Släpptes inom september förra året för att del av PlayStation Showcase, Marvel’s Spider-Man 2 trailer även har återupplivat den dynamiska duon för att bildades resten av Peter Parker att tillägga Miles Morales, att tillägga lagt mot det finns en nypa … Gift.

Helt explosiva ingredienser med hjälp av det finns en video- resten av genren, att tillägga faktiskt kommunicera summorna med hjälp av sig själva, vilket återigen bekräftar den exceptionella erkännandet med hjälp av Marvel-hjälten för att även har styrts på bioområdet resten av Sony inom ett antal 12 månader.

Som intressanta är tenderar att de som större än 20 hundratusentals visningarna bara för att hänvisar tillbaka till huvudsakliga PlayStation-kanal på YouTube att tillägga förmedla för att inte hänsyn mot siffrorna för att summerats resten av trailern på olika kanaler, för att Marvel de brukar antal lokaliseringarna.

Så öppenheten med hjälp av på detta nya kapitel, för att efter den otänkbara framgången med hjälp av Marvels Spider-Man Men även Marvel’s Spider-Man: Miles Morales sviker knappast fansens förväntningar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × three =