Stay Human, Xbox One-versionen närma sig är benägna att verkar genom januari

0

[ad_1]

Dying Light 2: Stay Human den visades inom sina antal konsolversioner genom den mest uppdaterade presentationen resten av Dying 2 Know, dock bland dessa saknades Xbox One basversion, dock även på detta närma sig snabbt är benägna att verkar resten av Techland, mitt i januari 2022 tydligen.

Hela den 6:e att tillägga slutlig delen resten av Dying 2 Know-serien genom användning av presentationer tillägnad sporten inom höra sig för, märkte vi det finns en spelvideo med samarbetsläge och alla konsolversioner, dock inget att prata om relaterat till Microsoft-plattformar även har vi betraktat versionerna Xbox Series X | S att tillägga Xbox One X, allteftersom den väsentliga Xbox One S- eller One-versionen saknades. På detta gick förstås för att inte obemärkt förbi för att stödja användarna, för att ohälsosamt Techland i fråga om det finns en ett bevis.

Teamet svarade på begäran på den officiella Discord att tillägga rapporterade är benägna att sporten för att stödja basversionen resten av Xbox One ändå närma sig är benägna att verkar efteråt denna månad, även när sätt för att inte finns betydligt det exakta datum men.

För att inte nog genom användning av sätt, vanligtvis närma sig “extra gameplay är benägna att verkar den denna sort månaden”, rapporterade Techland, även när det gäller versionen PS4, mest sannolik i ett försök att utställning soliditeten inom Dying Light 2: Stay Human även på mest uppdaterade generationens konsoler, ta hänsyn till användarnas förståeliga tvivel.

För att stödja övrigt även har vi fått medgivande på 5 års support efter lanseringen ifrån utvecklarna att tillägga sätt visste vi det blir inget cross-play vid lanseringen, dock det kommer läggas ytterligare efteråt.

[ad_2]

Leave a Reply