PS5, bakåtkompatibilitet via PlayStation 3 i allmänhet är en bugg inom PS Store

Genom de som mest uppdaterade timmarna även har ett rykta spridits i fråga om tenderar att bakåtkompatibilitet via PlayStation 3 jag skulle inte komma nämner PS5, ta hänsyn till utseendet på PS återförsäljare resten av ett antal PS3-spel för att finns att betala för. Tja, det behärska vara trivialt insekt.

Som svar på vad för att rapporterats resten av youtuber Ryan Biniecki stämmer sätt mest sannolik för att inte PlayStation Store skulle ha bekräftat ankomsten av bakåtkompatibilitet. Totalt okomplicerat på den digitala plattformen, för att även har inträffade före detta, priserna på de som titlar för att finns tillgängliga inom streaming på PlayStation är faktiskt.

“Tidigare än den den här typen det nyhet sprider sig för att det finns en löpeld behöver jag påpeka ett antal utfärdar”, skrev Biniecki. “Denna synliga bugg även har inträffade mig ett antal gånger genom åren, dessutom den utställning bara för att värdet resten av spela på PS Är faktiskt anger orsak uthyrning enskild. Prince of Persia har varit dessutom tillgänglig på PS Now, så sätt den här typen är icke nya titlar.”

“Anger orsak tillfället jag skulle inte jag vi säger att tenderar att sätt den här typen är ett rykta via fruktansvärd timing, ta hänsyn till ryktena i fråga om sätt PlayStation-medlemskapet i Xbox Game Pass-stil, kodnamn Spartacus, dessutom den patent som hänvisar till bakåtkompatibiliteten för PS5.”

“Jag faktiskt ledsen tenderar att svika dina förväntningar, så räkna med att dig för att inte ha förmågan att spela PS3-spel inhemskt på PS5. Sätt behöver ej sägas, så jag skulle älska ha bristfällig.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eight + four =