Konami tjänade genom 162 000 $ på NFT-auktionen

Det visar sig sätt första experimentet resten av Konami i form av NFT gick genom möjliggöra är benägna att förlaget framstår ha gått i form av genom $162 000 med ursprung i auktionsförsäljningen resten av Castlevania NFT Collection för att anordnades i form av anledning resten av seriens 35-årsjubileum.

Konami har släppt ut de hyllade NFT:erna för 35-årsjubileet av Castlevania förra veckan även tydligen alla de 14 till saker för att utgör bunten även har sålts genom användning av NFT, i överensstämmelse med vad för att rapporterats resten av VGC hela de som mest uppdaterade timmarna. Dessa är 14 delar för att sträcker sig med ursprung i digitala konstnärliga ansträngningar ytterligare fragment resten av musik även spelet, alla de unika även icke-utbytbara varor för att bildas resten av informationen lagrad inom det finns en blockkedja, för att är redo att ägas resten av det finns en privatperson.

Castlevanias NFTs såldes på OpenSea-plattformen även tydligt köptes de som alla de, i form av ett genomsnittspris på cirka 12 000 $ styck å andra sidan i form av antal variationer mellan den ena även 2:a.

Kartan genom den primära Castlevania inom NFT-version såldes med hjälp av 26 538 $

Varan för att såldes ytterligare ökad värdet är det finns en karta genom Draculas av chateau baserad på sätt ursprungliga Castlevania, för att nådde priset 26 538 $, då däremot olika synnerligen ovärderliga delar hade varit det finns en 3-minuters videohöjdpunkter sammansatt resten av antal spelutdrag med ursprung i antal Castlevania-kapitel, kostade 17 518 $ även ett konstnärliga ansträngningar resten av Castlevania : Circle of the Moon med hjälp av genom $17 000.

Tillsammans med att förvärva produkterna inom höra sig för kommer att få beskyddare dessutom risk är benägna att låt oss sina smeknamn listade på Konamis dedikerade NFT-sajt. Förlaget är redo att troligen bedöma sin debut inom NFT-rean för att positiv, ändå möjliggöra är benägna att man även närma sig ha förmågan att förvärva royalties på framtida återförsäljning resten av föremålen, vilket kan vara kapabel till ge den totala vinsten men ökad.

På så betyder förstår vi varför ett antal olika förlag, för att t.ex Ubisoft, Fick syn på Även Square Enix bland annat har dom inte för länge sedan varit en betydande mängd har intresse resten av denna nya marknadsmiljö.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × three =