God of War Ragnarok släpps 2022 bekräftad resten av Sony

0

[ad_1]

God of War Ragnarok är obetydligt några av efterlängtade PS5 men även PS4 exklusiva resten av lirare. Inledningsvis jag skulle inte sporten ha släppts förra året, så att eftersom den skjutas nämner ytterligare 2022. Inom avsaknad resten av och extra indikationer på lanseringsdatum men även hela bekymmer relaterade ytterligare pandemin, finns som dem som misstänker men ett avbrytande, så Sony även har inom princip bekräftades gång 2022 för att spelets släppår genom PlayStation-bloggen.

För att vi rapporterade inom går publicerade PlayStation-bloggen det finns en artikel tillägnad 22 spel kommer till PS5 och PS4 i år att inte missa. Bland dessa finns som tydligt dessutom Horisont Förbjudet Väst Samt Gran Turismo 7, för att anländer inom februari respektive mars, så dessutom God of War: Ragnarok, för att på grund av detta faktum, bortsett från obehagligt överraskningar, bör komma ytterligare butikshyllorna inom toppen resten av året.

God of War: Ragnarok, Kratos men även Atres inom det finns en reklambild

För att sagt, 2022 även har sammanfattning börjat men även ett antal utfärdar är redo att inträffa mellan för tillfället är men även lanseringen resten av som nya resan Kratos men även Atreus. Vi återstår att vara inom full pandemi, i form av instanser på uppgång runt hela världen, men även på detta förlänger oundvikligen utvecklingstider eller framför som krav det finns en omorganisation resten av arbetsmodellen, som hände nyligen på Bioware, vilket inom hela instanser för att inte löser hela organisatoriska bekymmer. Kort meddelat, ett avbrytande resten av God of War Ragnarok, samt många andra spel planerade för i år, beklagligtvis är redo att som för att inte uteslutas på förhand.

Inom vilket instanser för att i ändå, med hjälp av tillfället jag vet att vi bara för att året då God of War Ragnarok släpptes, i form av hoppa i fråga om det som får extra det exakta kunskap inom på detta avseende hela de som närmaste månaderna. Samt personer jag vet att, möjligtvis ett par information är redo att dessutom komma för tillfället nästa State of Play, som enligt vissa rykten kan äga rum i februari.

[ad_2]

Leave a Reply