God of War på Steam överstiger 60 000 för senaste utövare, slog rekordet anger orsak Horizon Zero Dawn

Lägre än 24 timmar hemmahörande i debuten Ångest, den PC-version resten av God of War även har översteg 60 000 för senaste utövare, vinner över rekordet hemmahörande i Horizon Zero Dawn att tillägga vände inom princip sätt förmodligen den mest framgångsrika PlayStation Studios-spelet när som helst sätt lanserades på Valves plattform.

Klockan 21.30 igår, 14 januari, vi hade rapporterat hur God of War hade nått 48 998 anslutna användare på Steam. Inom skrivande stund även har ändå antalet för senaste utövare stigit åt 62,264, genom vilket uppteckningen resten av Horizon Zero Dawn är 56 557 kunders, även inom på detta omständigheter registrerade genom de som första 24 timmarna efter lanseringen. Även sätt är redo att för att inte uteslutas tenderar att, grund av helgen, dessa siffror för att inte är avsedda tenderar att stiga och extra genom de som närmaste timmarna.

God of War, det finns en en bild hemmahörande i sporten

Andelen positiva utvärderingar även har dessutom höjt och extra, går hemmahörande i 95 % åt 97 %, ett signal på tenderar att resan genom användning av Kratos att tillägga Atreus övertygar bara om alla de. Å andra sidan så att förvärva det finns en komplett en bild inom denna mening bör vi redo ett antal dagar åt, som ett resultat av bara om alla de utvärderingar närma sig hemmahörande i kunders för att resten av uppenbara orsakar men för att inte även har slutfört sporten.

För att igår vi tillhandahåller dig under det finns en när sätta nästa mellan topparna anger orsak för senaste utövare inom de som olika PlayStation-spelen för att hände åt Steam:

  • God of War – 62 264 (denna)
  • Horizon Zero Dawn – 56 557
  • Death Stranding – 32 515
  • Detroit: Växa till att bli människa – 7 218

Är benägna att bevara sig på område som man behandlar tema, a videojämförelse analyserade framerate för PC-versionen av God of War med och utan aktiv DLSS, vilket att se till att det finns en avsevärd stigning resten av effektivitetsklänning.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty − nineteen =