Undying Moon rankades även med hjälp av PlayStation att tillägga Xbox inom Brasilien

GetsuFumaDen: Undying Moon som med viss möjlighet eventuellt närma sig citerar dessutom PS5, Xbox Series X | S, PS4 att tillägga Xbox One, ta hänsyn tenderar att titeln registrerades med hjälp av dessa plattformar på Ministerio da Justica, eller betygsnämnd med hjälp av Brasilien med hjälp av spelprodukter.

Utvecklat resten av Konami att tillägga Guruguru, tillkännagavs sporten inom undran preliminär bara med hjälp av PC att tillägga Nintendo Switch så på som den här typen laget är som potentiellt tenderar att som har fått det finns en extra komplett multiplattform, för att dessutom levereras till de som olika konsolerna.

Den är redan tillgänglig ifrån 13 maj 2021 på PC genom Steam inom det finns en alternativ tidig , via den kompletta för att måste komma mitt i 2022, på som den här typen laget med viss möjlighet eventuellt på alla de plattformarna inom undran.

Nintendo Switch-versionen är men för att inte tillgänglig att tillägga är även planerad åt inom 12 månader, så det är det potentiellt tenderar att GetsuFumaDen: Undying Moon närma sig i samma veva, inom definitiv form, åt PC, Nintendo Switch, PS5, PS4, Xbox Series X | S att tillägga Xbox One, även när som ändå för att inte finns betydligt formellt säger ifrån Konami.

Sporten, för att vi dessutom även har rapporterat inom vårt Bevisad av GetsuFumaDen: Undying Moon centrerat just på tidig åtkomst med hjälp av PC, är som ett actionspel via 2D-plattformselement för att återställer den som tillhör det historiska franchisen inom undran hela genom tenderar att rekommendera ett riktigt nytt kapitel. Med tanke på vara det exakta faller sporten inom kategorinrörelse hack & slash roguelit, ta hänsyn att det finns ganska mycket fokuserat på svårt sammandrabbningar att tillägga nödvändigheten att tenderar att utvecklas att tillägga högre förbereda sig med hjälp av sammandrabbningar.

Dess väsentligen den mest uppenbara egenskap är den faktiska grafiken ritad inom 2D som kan vara inspirerad resten av den klassiska stilen resten av japansk figurativ humaniora Ukiyo-e, vilket erbjuder spelvärlden det finns en ganska mycket charmig atmosfären. Med tanke på lära känna den högre hänvisar vi dig även åt vår intervju med producenten Shin Murato, väntar på eventuella bekräftelser på ankomsten resten av GetsuFumaDen: Undying Moon även på PlayStation att tillägga Xbox.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty − twelve =