närma sig till slut det finns en ny patch? Testa det finns en ledtråd på SteamDB

Efter månader resten av väntan är redo att som till slut komma ett antal information för att stödja Cyberpunk 2077 att tillägga som efterlängtade Patch 1.5. Det finns en ny även har upptäckts på SteamDB build publiceras för att inte för att är redo att förutse lanseringen resten av det följande ersätta.

För att Forbes rapporterar rapporterar SteamDB-sidan för att stödja Cyberpunk 2077 som Fredagen den 14 januari 2022 Det finns en icke-offentlig ersätta även har kommit, markerad för att build 8022836. Sätt är redo att betyda alla delar eller inget, så dock måste tiden vara mogen för att stödja den berömda patchen 1.5 för att utlovats resten av CD Projekt RED.

Den mest uppdaterade officiella uppdateringen har varit Update 1.3, för att släpptes på hela plattformar genom augusti förra året att tillägga följdes resten av det finns en snabbkorrigering för att stödja PC till en början resten av september. Olika uppdateringar att tillägga det följande generations variationer resten av Cyberpunk 2077 har varit planerade ytterligare 2021, så CD Projekt har beslutat att skjuta upp allt till 2022.

Inom november förra året lovade CD Utmaning REDs vd tenderar att patch 1.5 och nästa generations uppgradering för PS5 och Xbox Series X | S av Cyberpunk 2077 skulle komma under första kvartalet 2022, vilket dessutom bekräftas resten av färdplanen på spelets officiella hemsida. Inom denna mening är redo att denna “tysta ersätta” rapporterad resten av SteamDB vara det finns en tecken för att föregår ankomsten resten av officiella information hemmahörande i CD Utmaning.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

11 − one =