de som mega förfrågningarna med ursprung i kunders, förlitar sig på förslag

Xbox Series X | S dom har förbättrat ett antal funktioner resten av Xbox One, dock sätt finns ändå hus anger orsak fler evolutioner självklart, och det är det nyfiken tenderar att undersöka vilka områden för att användarna ser ut som om koncentrera sig väsentligen den mest på förfrågningar, förlitar sig till minst en utvärderingsdestination resten av respons utförs resten av Windows Central genom Twitter.

Valet för att undersökts är en betydande mängd litet, cirka 1 000 kunders, dock sätt är redo att hur som helst tyda på den viktigaste bekymmer kände resten av ägandet resten av Xbox även därefter de som under vilket de som vill undersöka korrigerande ingripanden.

Xbox: Mönstret resten av mega användarförfrågningar i fråga om ljusningar

Diagrammet ovan utställning tydligt uppdelningen resten av förfrågningar förlitar sig på förslag även proportionerna mellan dessa.

De som mega klagomålen gäller tydligen Spelet DVR, eller systemet som ett sätt att spela kommer in även dela spelvideor på Xbox, finns inom 17 % resten av förfrågningarna i fråga om ljusningar. Att omedelbart efter vi upptäcker att vi generiska “operativsystemproblem”, för att består av antal oidentifierade möjligheter, då istället vi på 3:e tillräckligt med utrymme finner hjälp med ursprung i huvudspråket i Japan spelet.

Sätt efteråt är ett traditionellt bekymmer anger orsak Xbox: Microsoft-konsolen även har aldrig lyckats möta den huvudspråket i Japan allmänhetens gunst även även har följaktligen aldrig har inte det finns en stark närvaro inom sätt landet, vilket till övervägande delen leder mot avsaknaden på uppmärksamhet med ursprung i utvecklarna. Xbox. Tydligen är på detta ett en betydande mängd allvarligt bekymmer anger orsak konsolanvändare, betydligt för att tilldels jag skulle inte ha förmågan att lösas resten av de som mest uppdaterade försöken tenderar att försök att återansluta mot den miljön för att tillkännagavs resten av Phil Spencer.

På fjärde tillräckligt med utrymme finner vi behov i fråga om ljusningar när det gäller första sällskapsspelen: i rad med orsaken med ursprung i sajten handlar sätt till övervägande delen i fråga om förfrågningar i fråga om specifikt spelet, mot instans återkomsten resten av forntida serier för att även har saknats med ursprung i scenerna hela det finns en ett tag. Sätt efterfrågas dessutom ljusningar resten av sätt upplåsbara prestationssystemet inbyggt inom Xbox-plattformen. För tillfället, inom hela instanser, ser ut som om Xbox Series X | S vara den Xbox-konsoler såldes snabbare inom varumärkets historiskt förflutet, med all sannolikhet du kommer att ha översteg 12 miljoner sålda enheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × 2 =