Närma sig God of War Ragnarok åt PC? Cory Barlog säger är benägna att pojken för att inte även har någon person aning

0

[ad_1]

God of War även har kommit åt PC just nu, dock PlayStation-spelare överväger uppföljaren, God of War Ragnarok, förväntas för att stödja PS4 samt PS5. Som efteråt kommer på inga villkor kommer sällan att återvända PC? Cory Barlog, kreativ chef för att stödja 2018 års kapitel, säger är benägna att pojken för att inte även har någon person aning.

Barlog intervjuades resten av Game Informer samt nämnde: “Jag vet inte. För tillfället jobbar vi på ett spela inom taget, analyserar var och en ställe samt överväger i fråga om det är det sätt största. Att tillägga vi att döma hur du kan sätt går. Gillar av oldsters sätt? Gjorde sätt? vi gör sätt korrekt? Är sätt betydligt vi gjorde vilseledande? Vad vara insatt i att vi göra högre förr eller senare i fråga om vi gör sätt gång? Dock i det långa loppet är valet Sonys.”

Kratos, Atreus samt det finns en dvärg inom God of War Ragnarok

Vi kommer till och med ha i åtanke att Barlog för att inte är kreativ chef för att stödja God of War Ragnarok. Den rollen togs resten av Eric Williams. Barlog hade varit en massiv förespråkare med avsikt att överföra God of War åt PC, dock säger är benägna att konceptet stöddes resten av ett “kollektiv resten av studior [PlayStation]Inom intervjun förklarar pojken är benägna att pojken upprepade gånger föreslagna är benägna att porta Sonys högre våningar åt PC genom förslagslådor.

Cory kommer att få dessutom svårigheten varför pojken tycker är benägna att av oldsters måste testa komma in God of War på PC. Personen som nämnde: “För att stödja att som är det finns en gigantisk rökridå är benägna att lossa sätt verklighet åt dig Silent Hills är sätt hemligt inom sporten? Jag skojar”.

Om du förhåller sig fascinerad av PC-spel behärskar du läsa samt låt oss på video analysen av Digital Foundry, i vår dedikerade nyheter.

[ad_2]

Leave a Reply