utövare på Steam förbättrar nära som ett resultat av det är det {gratis} tenderar att spela

För att man kan förutse sig i form av övergången ytterligare free-to-play-formeln även har ett antal bestämt sig som ett sätt att ge sätt en möjlighet som är PUBG: Battlegrouds, i form av antalet av aktuell utövareNervositet för att även har höjt ganska mycket de som mest uppdaterade de gånger.

Med hjälp av de som oinvigda, onsdagen den 12 januari, PUBG Battlegrouds har blivit ett gratisspel, eller personer för att i ändå är redo att spela sätt {gratis}, i form av den den som begränsningen för att gäller rankade matcher, som kan nås genom att köpa en uppgradering som kostar 12,99 €.

Målet i form av denna modifiering har varit tydligt tenderar att attrahera nya utövare samt låt oss säga tenderar att sätt anger orsak tillfället även har uppnåtts. Som svar på kunskapen för att rapporterats på SteamDB även har Battle Royale genom de som mest uppdaterade 24 timmarna nått det finns en maximal höjden på 691 794 utövare, siffror för att liknar dem som registrerades genom de gånger att omedelbart efter övergången ytterligare gratis-att-spela-formeln.

Detta kan vara en betydligt stigning ta hänsyn tenderar att sporten genom de som mest uppdaterade månaderna kämpade som ett sätt att nå taket på 400 000 kunders av aktuell. Är benägna att för att inte ha numren registrerade på PlayStation- samt Xbox-konsoler ytterligare hands är tydligt inte möjligt det som får det finns en obegränsad en bild resten av situationen. Såväl som närma sig sätt tenderar att visa sig vara nödvändigt tenderar att låt oss i fråga om sporten närma sig ha förmågan att upprätthålla jämna steg i form av dessa siffror genom de som närmaste veckorna.

PUBG: Battlegrounds

I själva verket är vi ett ifrån den maximala toppen resten av 3 257 248 av aktuell kunders för att spelades kommer in på Steam 2017, så vi pratar i fråga om 4 12 månader av den anledningen som, det finns en period då Battle Royale har varit ögonblickets nyhet samt sätt ändå för att inte fanns ett par Fortnite, Apex Legends samt Call of Duty: Warzone.

Har du någonsin utnyttjat sanningen det PUBG: Battlegrounds är {gratis} anger orsak utövare som ett sätt att uppleva Kraftons Battle Royale?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen − eight =