Fallen Order 2 närma sig tenderar att tillkännages tidigare att E3 2022 för att stödja Jeff Grubb

Star Wars Jedi: Fallen Order 2 sätt närma sig meddelat tidigare änE3 2022, troligen inom maj: den välkände journalisten Jeff Grubb nämnde sätt hela sin mest uppdaterade podcast dessutom lade till ett par och extra huvudpunkterna.

Slutlig augusti EA sa att de planerar att investera i Star Wars Jedi: Fallen Order-serien, dessutom ta hänsyn tenderar att sätt första avsnittet resten av serien gjorde mål som över tjugo miljoner spelare, a fortsätter med det är det bara om absolut; å andra sidan varje gång närma sig den?

Grubb säger exponera är redo att inträffa hela maj månad, dessutom följare resten av Stjärnornas krig de som jag vet att fint vad sätt betyder: 4 maj infaller Star Wars Day dessutom därefter kan sätt för att inte det har varit det ett högre händelse tenderar att tillkännage sporten i form av det finns en teaser.

Efter sätt närma sig sätt tenderar att det har varit det tillräckligt med utrymme för att stödja E3 2022, eller något ett EA Play 2022, som ett sätt att nuvarande de flesta det finns en hundraprocentig trailer dessutom möjligen prata ett datum för att stödja konsekvens. Närma sig sätt nya kapitlet för att lyckas med butikerna inom den tipsa resten av året?

I överensstämmelse med Jeff Grubb finns denna chans, såväl för att det finns en eventuell glidning åt 2023, det finns en period för att dessutom ser ut extra en billig för att stödja oss för att stödja det finns en tillverkning av som kan tenderar att introducerat för att stödja första gången mellan maj dessutom juni. Vi kommer att få undersöka.

För tillfället, om du strävar efter fräscha nämner gör allt du minne, denna sort är sätt Star Wars Jedi: Fallen Order recension.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × four =