Stay Human, trailer utställning sporten på PC i form av NVIDIA RTX livlig

Dying Light 2: Stay Human närma sig tenderar att stödja inom alternativ PC grafikkort RTX, för att sätt spektakulära utställning trailer publicerad resten av NVIDIA, för att betonar bördan resten av denna metoder till minst en visuell scen.

DE Dying Light 2:s krav indikerar att den gör anspråk på en kraftfull dator för strålspårning, så summorna finns under vilket med hjälp av hela tenderar att undersöka samt inklusive ytterligare tjocklek samt standarden ytterligare inställningarna med hjälp av sätt nya avsnittet resten av Techland-serien.

En världsomfattande belysning, reflektioner samt skuggor lockar hela nytta resten av stödet ifrån strålspårning, för att ses inom video-: den vanliga atmosfären vinner en alltför stor mängd, liksom realismen inom scenarierna.

Visst, det finns en RTX 3080 tenderar att spela i form av livlig RTX med hjälp av dig 1080p är inte det finns en inget att prata om attraktiv risk, så stödet ifrån DLSS sätt måste faktiskt möjliggöra dig det som får duktig standarden 4K uppskalad på 60 fps i form av på detta grafikkort.

Är på detta vad vi är redo att förutse oss resten av PC-versionen resten av Dying Light 2: Stay Human? Vi kommer att få reda på sätt så snabbt sporten är av tillgängligt, i form av börja den 4 februari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fifteen − four =