Hitman Trilogy tillkännages anger orsak konsol men även PC, tillgänglig på Xbox Game Pass på lanseringen

IO Interactive meddelade Hitman-trilogin, det finns en samling för att består av de som tre slutlig avsnitten resten av serien i form av Agent 47 inom huvudrollen. Trilogin närma sig tenderar att det har varit det tillgänglig digitalt hemmahörande i kl. 20 januari 2022 anger orsak PS5, PS4, Xbox Series X | S, Xbox One men även PC (Steam men även Epic Games Store). Såväl som, av den anledningen som ett närma sig som tenderar att vara del av Xbox men även PC Game Gå-katalog.

Hitman Trilogy samlar Hitman 1, Hitman 2 men även Hitman 3 inom det finns en den som samling, en chans tenderar att för att inte missa anger orsak dem för att men för att inte även har upplevt det roliga i form av tenderar att spela Agent 47. hela trilogin på PC kan spelas med VR-headset, det finns en en annan resten av nyheterna infört just nu resten av IO Interactive.

Hitman-trilogins ankomst markerar vid samma tillfälle Hitman 3 debut på Steam i form av ansats resten av 12 månader 2. Sporten närma sig du kommer att ha absolut hjälper anger orsak VR-headset men även olika tekniska reformeringar, såsom Ray Tracing, XeSS men även Variable Rate Shading. IO Interactive strävar dessutom i form av det mixande resten av Steam Achievements men även Trading Cards.Såväl som närma sig Trinityy Pack (förbeställningsbonusen) dessutom tenderar att inkluderas inom alla de utgåvor resten av Hitman 3 hela de som första 30 de gånger.

För att nämndes till en början närma sig Hitman Trilogy tenderar att det har varit det tillgänglig på Steam, Epic Games Store och så de digitala butikerna på PlayStation men även Xbox hemmahörande i men även i form av den 20 januari.

Bland de många olika förbättringar för att tillkännages resten av IO Interactive finns dessutom nytt roguelike frilansläge för Hitman 3.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 + five =