den nya amerikanska TV-spot via Christina Aguilera men även hennes hushåll

Nintendo Switch även har ett nytt vittnesmål anger orsak den amerikanska marknaden: det är det sångaren Christina Aguilera, för att dyker citerar kollektivt via sin hushåll inom som nya TV-reklam tillägnad den huvudspråket i Japan hybridkonsolen.

Kapabel att vinna över allt i Japan 2021, Nintendo Switch det är vanligtvis väldigt extremt inom väst men även samarbetet via Aguilera syftar åt att förverkliga genom nya kunders även genom loppet av året för att sammanfattning även har börjat.

Inom video- vi vill Christina leka via sin dotter a Pokémon Legends: Arceus men även av den anledningen som utmana sin son tenderar att Bland oss, med tanke på av den anledningen som starta det finns en tävling resten av Mario Kart 8 Deluxe när som helst kompisar går men även hälsar på henne.

Född 1980, Aguilera även har sålt betydligt relaterade 75 tusentals och tusentals rekord men även anses vanligtvis vara det finns en ikon anger orsak amerikansk popmusik: tenderar att associera dess image via Switchens image kommer tryggt att leverera Nintendo det finns en viss tillfredsställelse.

Så att kontrollera vad spel som kommer ut 2022 på Nintendo Switch, bära det finns en titt på vår det stora särskild.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 + 14 =