kandidaterna infört med ursprung i dessutom via nuförtiden

FIFA 22 närma sig tenderar att låt oss titta på tillkännagivandet resten av kandidater anger orsak Årets grupp 2021 med ursprung i FIFA Ultimate Besättning via börja kl. 17.00 nuförtiden, den 7 januari 2022.

Det exakta tolv månader efter tillkännagivandet resten av den FIFA 21 Årets lag, vi återigen ha förmågan att rösta på vår favoritspelare för att Electronic Arts närma sig att exponera finalisterna dessutom kontrollera inom toppen vilket grupp för att har fått resultaten av sätt valet.

“EA SPORTS FIFA Årets grupp bjuder kommer in fansen tenderar att ‘rösta på de som finaste’ hela genom tenderar att rösta på sina favoritspelare dessutom skapa sin perfekta laguppställning med ursprung i det finns en post via 80 kandidater för att även har har inte de som finaste prestationerna inom världsfotbollen hela 2021”, lyder pressmeddelandet.

“De som Årets grupp förra året samlade den genom 10 tiotusentals röster med ursprung i följare för att gjorde den ytterligare den definitiva line-upen resten av de som elva finaste på denna planet. Kandidater närma sig tenderar att tillkännages på alla de EA SPORTS FIFAs sociala kanaler, tillsammans med Twitter, Instagram Samt Facebook.”

Detta system anger orsak hävda resten av kandidater är för att det följande:

    • Fredagen den 7 januari 2022 kl 17:00 CET – Kandidatsändning
  • Lördag 8 januari 2022 kl 17:00 CET – Kandidatmittfältare
  • Söndag 9 januari 2022 kl 17:00 CET – Kandidatförsvarare dessutom målvakter

Följare närma sig ha förmågan att besluta dessutom dela sin startuppställning anger orsak 2021 års grupp hela omröstningsperioden för att börjar till måndagen den 10 januari 2022 kl 17:00 CET dessutom händer ytterligare kl 08:59 den 17 januari 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 − one =