CD Företag har varit fascinerad av IP, baserat på fras med ursprung i två förr byggare

Hela David Jaffs mest uppdaterade podcast på YouTube delade förr Sony Bend-medlemmarna Jeff Ross men även John Garvin det finns en nyfiken bakgrund. Tydligen CD Företag RÖD, litteratör mot The Witcher 3 men även Cyberpunk 2077, har varit fascinerad avDays Gone IP. Sony har varit ändå för att inte beredd tenderar att dumpa de som immateriella rättigheterna eller licensiera dem anger orsak programvara, så mot sista gjordes inget fördrag.

Hela samma identiska podcast pratade Ross men även Garvin dessutom i fråga om ett antal de som uppdrag för att diskuterats internt resten av Sony Bend dock för att aldrig även har betraktat solskenet, som Days Gone 2, en Siphon Filter-omstart och ett motstånd i en öppen värld.

Days Gone, det finns en en bild med ursprung i sporten

På detta är säkert det finns en nyfiken bakgrund, men den är säkert även har sorgligt nog för att inte utforskats så en alltför stor mängd. Med ursprung i orden med ursprung i den 2 tidigare att på detta Sony Bend, för att medger tenderar att de som för att inte mot 100 % är redo att verifiera denna kunskap, kommer att få vi på grund av detta faktum förståelse tenderar att CD Företag utan tvekan har varit beredd tenderar att skapa det finns en nya Days Gone eller till och med det finns en spin-off. Sony även har ändå resten av antal anledningar föredragit att hålla sig på IP, ens antar de som inom praktiken även har stoppat arbetet genom användning av det finns en eventuell uppföljare gjord resten av Sony Bend. Studion genomför för närvarande ett nytt uppdrag men även sätt skulle kunna fokusera på multiplayer, enligt ett tidigare postat jobbannons av studion.

Även Ross men även Garvin avslöjade sätt inte för länge sedan Days Gone har nått 8 miljoner sålda exemplar världen över.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fifteen − 12 =