Monster Hunter Rise, lanseringstrailern på PC understryker extrafunktionerna

Monster Hunter Rise med hjälp av PC verkar via sin trailer lansering, vilket inom sätt den här typen fallet understryker de som en hel del prestanda extramaterial inom den nya versionen resten av jaktspelet Capcom.

Skicklig på lanseringen resten av samma innehåll som Nintendo Switch, Monster Hunter Rise för PC närma sig är benägna att inkludera det finns en uppsättning grafiska filter, hjälper med hjälp av ultrabreda skärmar, det finns en upplösning citerar ytterligare 4K, högupplösta texturer, bildfrekvens upplåst men även en hel del av olika i ett försök att och extra anpassa upplevelsen.

Kort förklarat, de webb resten av geometrier för att väsentligen begränsas resten av hårdvaran inom Nintendos hybridkonsol, närma sig PC-versionen resten av sporten att leverera ett betydligt steg fortsättningsvis på den tekniska fronten men även den överlägsna flytbarheten närma sig är benägna att inklusive ytterligare precision men även reaktivitet ytterligare sporten. spelet.

Monster Hunter Rise närma sig är benägna att låt oss oss börja dela med ursprung i ninjabyn Kamura, inom rollen för att det finns en öppet monsterjägare, men även upptäcka antal situationer inom det finns en värld lika fascinerande för att lömsk, dominerad resten av det stora men även farliga varelser.

Väntar påkonsekvens, inställd ytterligare 12 januari den Ångest, vet du för att hitta extra av data inom vår provversion av Monster Hunter Rise för PC.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 − four =