morgondagens ersätta närma sig för att förbättra konsolens effektivitetsklänning

L’ersätta genom loppet av center resten av säsongen resten av säsong 1 resten av Call of Duty Warzone närma sig för att förbättra spelprestanda på PlayStation att tillägga Xbox-konsoler, i rad med de garantier som med ursprung i Raven Software.

Av den anledningen som lanseringen resten av Pacific and Caldera-kartan även har konsolspelare inom free-to-play battle royale upplevt prestandaproblem.

Lyckligt nog måste situationen förbättras i hela, bara några få timmar, som ett resultat av den nya Call of Duty Warzone-uppdateringen närma sig är benägna att det har varit det tillgänglig med ursprung i att tillägga via med ursprung i 06:00 italienska imorgon, 13 januari 2022, att tillägga i rad med Ravens fras närma sig som är benägna att inkludera “initiala korrigeringar med tanke på f r ee många bekymmer för att finns på Xbox att tillägga PlayStation”.

Å andra sidan Raven säger dessutom är benägna att “dessa korrigeringar är de som första inom det finns en serie att tillägga de kommer ej nysta alla de bekymmer till 1 .”

“Vi uppskattar gör allt du uthållighet en gång vi jobbar med tanke på ge alla de det finns en rolig att tillägga smidig vistelse inom Caldera.”

För tillfället även har Call of Duty Vanguard och Warzone crossover med Attack of the Giants, för att startar inom januari via ett första paket inspirerat resten av kapten Levi Ackerman att tillägga och extra uppdateringar närma sig genom loppet av säsong 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × three =