Sony behöver av tillverkning fler PS4:or som ett sätt att kompensera med hjälp av bristen på det följande generations konsoler? –

I rad med Bloomberg, Sony jag skulle inte ha det finns en ytterligare synes bisarr teknik som ett sätt att kompensera med hjälp av knapphet på PS5 produceras hela denna era, förbättrar PS4-produktionen.

Sätt huvudspråket i Japan rörelsen jag skulle inte, baserat på vad för att rapporterades resten av tidningen, ha rapporterat ytterligare produktionskedjans följeslagare är benägna att som avser är benägna att hålla det uppe att tillägga även accelerera produktionen resten av PS4 jämfört genom användning av vad för att planerades mitt i 2022.

PS4 att tillägga PS4 närma sig är benägna att existera kollektivt ett tag ytterligare

Sätt även har aldrig funnits ett formellt säger i fråga om toppen på produktionen resten av konsolen för att tillhör den mest uppdaterade generationen, så det finns en lägre resten av på detta åtagande har varit förutsägbar resultat i ytterligare ett gradvist stängning ytterligare 2022.

Som ersättare, göra en ersättning för frågan är benägna att anskaffa råvaror att tillägga den grundläggande nedgången inom monteringen för att leder ytterligare den erkända bristen på PS5 tillgänglig på marknaden, jämfört genom användning av den oupphörliga efterfrågning, även har Sony beslutat är benägna att återigen specialiserat sig i PS4 som ett sätt att försök att lätta på trycket.

Denna teknik jag skulle inte ha tvillingläkemedel behovet är benägna att hålla det uppe {upprätthålla} det finns en nödvändig närvaro tillgänglig på marknaden genom användning av ett billigt av olika ytterligare PS5 vad gäller kunders, samtidigt som alternativt tillåta Sony är benägna att även {upprätthålla} en alltför stor mängd aktiva relationer genom användning av produktionspartners, som ett sätt att ändå ha förmågan att är beroende av till 1 närhet relation för att är redo att möjliggöra är benägna att nya paktum lugnt är redo att stöter på.

Konsekvensen resten av alla delar på detta närma sig är benägna att växa till att bli är benägna att PS4 ändå skulle vara nuvarande för att det finns en nödvändig skådespelerska på videospelsmarknaden i alla fall med hjälp av 2022. På detta är redo att leda ytterligare det finns en långsammare övergivande resten av maskinen inom höra sig för även resten av utvecklarna, genom användning av produktioner genom generationerna kanhända destinerade är benägna att upprätthålla ut inom tiden, så det är det enbart en gissning.

För tillfället vill vi resultat i emot all kunskap med ursprung i Sony i fråga om nya produktioner, för att är redo att komma hela genom det finns en State of Play förväntas komma inom kort, baserat på antal rykten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 − 12 =