Sega är redo att avbryta planerna på NFT, efter kritiken med ursprung i fansen

Fick synfält på är redo att utnämna, är benägna att för att inte hålla det uppe via sina planer främja resten av NFT även ta slut sina planer om Play-to-Earn-scheman för att lösningar på förslag med ursprung i fansen – det är vad rörelsen även har meddelat.

Inom april förra året, ha i åtanke vi, avslöjade Sega är benägna att som hade slagit sig ihop via spelutvecklaren Double Jump.Tokyo via avsikten är benägna att publicera NFT-innehåll relaterat till sina IP-adresser, nutid även framtid. under vilket följare reaktion nyheterna har varit fientlig med ursprung i start, vilket hände via mycket av NFT-meddelandena i hela, videospelsområdet.

Inom ett inte för länge sedan träffat montering huvudfigurerna inom Sega de som noterade är benägna att “ingenting är bestämt” om NFTs även P2E (Play to Earn) innehåll material, även förklarade är benägna att dem har märkt de som “fientlig reaktionerna” med ursprung i fansen.

“Relaterat till NFT jag skulle inte vi vilja göra antal experiment även nu har vi en redan påbörjat ett antal ta reda på även gjort antal betraktade frågor, å andra sidan ingenting är bestämt på denna tidpunkt om P2E [Play-to-Earn]. Som även har redan varit ett antal meddelanden i fråga om den denna sort svårigheten, även {utomlands}, å andra sidan som finns kunders för att reagerar skadligt för att stödja tillfället.”

Fick synfält på

Sega förklarar eftersom den behöver överväga vad som kan eller för att inte närma sig är benägna att accepteras resten av fansen, även säger är benägna att i fråga om initiativet jag skulle inte ses för att “bara för att en metod är benägna att inkomster kontantbelopp”, är redo att planerna skrotas.

“Vi bör noggrant att tänka på ett antal utfärdar för att ta reda på hur man vi är redo att mildra de som fientlig delarna, ta reda på hur man en alltför stor mängd vi är redo att att utföra hela genom är benägna att bevara oss i hela, japansk team, vad kommer accepteras även vad för att inte resten av användarna. Av den anledningen som närma sig vi är benägna att slutföra dessa planer i fråga om vi föreställa de förhåller sig inom linje via vårt uppgift “Skapa ständigt, har varit hela tiden charmig”, men när denna teknik jag skulle inte uppfattas bara för att för att en metod är benägna att inkomster kontantbelopp, jag skulle inte vi avgöra är benägna att för att inte hålla det uppe”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 + twelve =